Ajan­kohtaista

Lumous-metsämajoite

Tupatunnelmaa erilaisiin kokoontumisiin

Opastetut retkipäivät ryhmille

Luontovire Facebookissa

 Syksy 2023

Yö Metsämajoite Lumouksessa mukavasti lämpimässä nukkuen vuoteessa lakanoissa! Elämys luonnon keskellä.

VARAA tästä Lumous-majoitus

TILAA uutiskirje tästä  

LUONTORETKI – Koe retkielämys, sinne minne reittikartat eivät opasta

Luontoretki sinulle sopivaan ajankohtaan vaikkapa majoitusvierailusi aktiviteetiksi tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa toteutettavaksi. Retket kestoltaan 2h , 3 h ja 4.

Aamuretki nököalapaikalle  2 h (aikuisille)

Iltaretki jättiläisen golfpallolle 3 h (aikuisille)

Retki ilveksen jäljillä 2 h (soveltuu perheille)

Retki autiolle rannalle (Konnevesijärven rantaan) 4 h

Matka ja kohde voidaan myös suunnitellaan juuri sinulle ja ystävillesi. Retki  upeaan luontopaikkaan (katso alla lueteltu seikkailuretki esimerkkejä) Nämä retket eivät sisällä tupatunnelmaa ja saunomista. Touko-Marraskuu. Soveltuu normaali liikuntakyvyn omaavalle. Alkane 4.lle henkilölle.

TILAUSRETKET- LUMOSEIKKAILU  luontoretket Haukivuoren valloitus, Ilveksen jäljillä, Retki näköalapaikalle,  Luolaretki, Jättiläisen golf-pallo, Lyyrapuun-laavu, Konnevesi-järven rannalle, Etelä-Konneveden kansallispuistoon, Häähnimäen näköalatorniin tutustuminen ja paljon muuta.  Toteutus Reipasvaellus tai Tunnelmaretki teemalla.  

Lisäksi saatavana myös vaativia tai seikkailun nälkäisille retkiä, joilla maisemat palkitsevat tai haluat kokea luontoliikunnan riemua.  Huolehdimme kaikesta, jotta sinulla  ja ystävilläsi/perheelläsi /ryhmälläsi olisi mahdollisimman miellyttävä retkikokemus

RETKIPÄIVÄT Luontoretket ryhmälle – jossa kaikki on valmiina

LuontoVireen Tunnelmaretki ja Reipasvaellus ovat retkipäiväkokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään kaiken, mitä onnistuneeseen hyvinvointipäivään tarvitset: liikuntaa luonnossa, rentoutumista, saunomista ja herkullista ruokaa – vain iloinen retkiseurue tulee itse tuoda tullessaan! Neljän tai kuuden tunnin mittainen retkipäivä voidaan toteuttaa hyvin vaikkapa puolikkaan työpäivän päätteeksi. Luontoonopastajan johdolla etenemme valintanne mukaan rauhallisesti tunnelmoiden tai reippaammin sporttaillen johonkin LuontoVireen upeista luontokohteista, jonne eivät retkikartat opasta.

Retkipäivä luontoretki ja opastus, ruokailu luonnossa tai tuvalla  ja saunominen 4 h tai 6 h pakettit tiedot sivuilla.  Sulankelin retket Touko – Marraskuulla.   

VARAA tästä Ryhmäretkipaketit -lisätiedot ja varauskysely

TUPATUNNELMAA – Tunnelmatuvan  ja Patina -saunan vuokraus ryhmille

Vietä päivä tuvalla perheen, ystävien tai työporukan kanssa vaikkapa tyhypäivän merkeissä. Rentoudu Patina- saunassa ja  vilvoittele saunan kuistilla  tai virkisty uimalla Haukilammessa Nauti tuvan tunnelmasta. Lisäpalveluna voit tilata meiltä ateriat tai iltapalaa tai kahvitarjoilun.

VARAA TÄSTÄ Tupa ja sauna kylpyvalmiina

MAJOITUS Tunnelmatuvalla

VARAA TÄSTÄ majoitus

 

Varaukset ja lisätiedot  0447837312 Tarjouspyynnöt marjo@luontovire.fi

ESIMERKKI: Retki Näköalapaikalle (hieno kohde aamupäivällä)    Koe korkeuksista aukeava avara maisema Säkinmäki Hankasalmella. Upea paikka jossa  fiilistelemme ja nautimme näkemästämme!  Kujettava matkan pituus sädettävissä sopivaksi.

Retket toteutetaan ryhmän mieltymykset huomioiden, matka ,vauhti, kesto ja mitä lisäpalveluita halutaan lisäksi.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Luontovireen palveluista!

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.