Ajan­kohtaista

Koe elämys Tunnelmatuvalla!

Virittäydy Jouluun – joulusauna ja tupatunnelma

Tupatunnelmaa-  tuvan ja saunan vuokrausta ryhmille.

Alkukevään Talviretkipäivät 

Luontovire Facebookissa

Marraskuu – Joulukuu 2022

Hyödynnä uutiskirjeen tilaajana edut alkukevään Lumikenkä- ja Villihiihtoretkipäiviin, kampanja  sekä arvonta 31.12-22 asti. Tilaajana saat tietoa meistä, tapahtumista ja tarjouksista. TILAA uutiskirje tästä

La 17.12 ja  Su 18.12-22

Virittäydy Jouluun  – Joulusauna ja tupatunnelma 3h /varaus

Varattavat ajat
La 17.12 klo 10, klo 14 ja klo 18
Su 18.12 klo 10, klo 14 ja klo 18

Virittäydy joulutunnelmaan oman perheen/ porukan kesken saunomalla Patina- saunan suloisissa löylyissä ja vilvoittele saunan avokuistilla tai pulahda raikkaaseen avantoon. Nauti jouluisen hirsituvan lämpimästä tunnelmasta takkatulen ääressä, joulupuuron ja kahvittelun kera. Tästä on ihana jatkaa joulun viettoon.
Unohtumaton elämys!
Joulusauna ja joulupuuro, kahvit + jouluherkku tupatunnelmassa 89€ (2 henkilöä ), lisähenkilöt 15€/ henkilö (lapsi alle 6v ilmainen), max 10 henkilöä/ kellon aika. Kesto 3 h (sauna ja tarjoilu) Valitse verkkokaupasta sopivin kellonaika itsellesi. Sitovat varaukset viim. Ma 12.12 klo 12
Lisätiedot ja varaus
Lisätiedot 0447837312 Marjo 

TUPATUNNELMAA – Tunnelmatuvan  ja Patina -saunan vuokraus ryhmille Marras – Joulukuussa  koko päiväksi.

Vietä päivä tuvalla perheen, ystävien tai työporukan kanssa vaikkapa tyhypäivän merkeissä. Rentoudu Patina- saunassa ja virkisty avannossa tai vilvoittele tähtitaivaan alla löylyjen lomassa. Nauti tuvan tunnelmasta. Lisäpalveluna voit tilata meiltä ateriat tai iltapalaa tai kahvitarjoilun.

VARAA TÄSTÄ Tupa ja sauna kylpyvalmiina

Alkukevään villihiihto- ja lumikenkäretket lumisiin maisemiin nyt varattavissa

Nyt on aika suunnata katseet ensi kevääseen: varaamalla kevättalven villihiihto- tai lumikenkäretken vuoden -22 loppuun mennessä, saat ennakkovaraajan etuna -20 % min. 6 hlö varauksista, tai tulokahvit kaupan päälle 2-5 hengen varauksiin. Villihiihtoretki on vapauttava elämys leveillä suksilla luonnonladuilla, kantavalla hangella tai ihanan pehmeässä lumessa rauhallisesti edeten. Luontoonopastajasi Marjo auraa tien villiin luontoon. Vaihtoehtoisesti voitte valita kulkuvälineeksi lumikengät, joilla voimme edetä vaikkapa upealle, avaralle näköalapaikalle. Molemmat retket sisältävät ruokailun Tunnelmatuvalla ja löylyt Patina-saunassa.

Hinta norm. 99 € / hlö, 31.12. saakka 79,20 € / hlö (kun ryhmäkoko min. 6 hlöä). Huom! Tarjoushinta lasketaan varausvahvistuksen yhteydessä, eikä näy verkkokaupassa tarjouspyyntövaiheessa. Jos teet varauskyselyn verkkokaupan kautta, mainitsethan lisätieto-kenttään olevasi uutiskirjeen tilaaja. Siispä hyödynnä TARJOUS liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

VARAUSKYSELY TÄSTÄ Lumikenkäretkipäivälle

VARAUSKYSELY TÄSTÄ Villihiihtoretkipäivään

TILAUSRETKET: LUMOSEIKKAILU – RETKET  RYHMILLE

Haukivuoren valloitus, Ilveksen jäljillä, Retki näköalapaikalle,  Luolaretki, Jättiläisen golf-pallo, Lyyrapuun-laavu, Konnevesi-järven rannalle, Etelä-Konneveden kansallispuistoon, Häähnimäen näköalatorniin tutustuminen ja paljon muuta.  Toteutus Reipasvaellus tai Tunnelmaretki teemalla.

Lumo seikkailuretket ja Kesä/ruska/syys/kuura /talviretket ryhmille 

Näihin retkiin voidaan liittää ruokailu ja saunominen tuvallamme    Retkipaketit (luontoretki ja opastus, ruokailu luonnossa tai tuvalla  ja saunominen 4 h tai 6 h paketti)  Sulankelin retket Touko – Marraskuulla.  Talviretket Helmikuu vk 8 -Huhtikuu 10.4. 

Muina aikoina sään- ja luontoilmiöiden innoittamia Lumo retkiä  hyödyntäen  lumen kauneutta ,jään mahdollisuutta, kuun lumousta ja tähtitaivaan mystisyyttä, yön taikaa ja tallaamattomia polkuja ja latuja. Eri vuodenaikojen tarjoamia elämyksiä!  Täydellinen elämys! 

Soveltuu normaali liikuntakyvyn omaavalle.

KATSO TIEDOT JA TEE VARAUSKYSELY Ryhmäretket

Saatavana myös vaativia tai seikkailun nälkäisille retkiä, joilla maisemat palkitsevat tai haluat kokea luontoliikunnan riemua.  Huolehdimme kaikesta, jotta sinulla  ja ystävilläsi/perheelläsi /ryhmälläsi olisi mahdollisimman miellyttävä retkikokemus.
Varaukset ja lisätiedot  0447837312 Tarjouspyynnöt  marjo@luontovire.fi

ESIMERKKI: Retki Näköalapaikalle        Koe korkeuksista aukeava avara maisema Säkinmäki Hankasalmella. Upea paikka jossa  fiilistelemme ja nautimme näkemästämme!  Kujettava matkan pituus sädettävissä sopivaksi.

Retket toteutetaan ryhmän mieltymykset huomioiden, matka ,vauhti, kesto ja mitä lisäpalveluita halutaan lisää.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Luontovireen palveluista!

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.