Ajan­kohtaista

Kevään Lumo-seikkailut  ja tapahtumat

Luontovire Facebookissa

 

Kevätkalenteri 2022

 

TOUKOKUU

 La 14.5 Naisten Hyvinvointipäivä

LUE TÄSTÄ Jennin kokemus päivästä  

Retki , saunomista, tupatunnelmaa, iltapalamenu ja HIERONTA palveluita saatavana koko päivän. 

Lähde viettämään mukava päivä jonka positiiviset vaikutukset tunnet pitkään! Osallistu valintasi mukaan retkeen, saunomiseen, ruokailuun tai valitse koko setti. Ja täydennä rentouttavaa päivää Hieroja TäsmäReetan osaavissa käsissä. Mikä sinulle sopisi parhaiten? Mistä nauttisit eniten? Ja ystävän kanssa kaikki on kaksin verroin antoisampaa!

Klo 14 Tunnelmaretki –rentoudu luonnossa

 Klo 16-21  Sauna lämmin

 Klo 17 – 20 Iltapalamenu tarjolla 

Varaa koko retkipaketti 69,-  , sauna ja iltapala 40,- , sauna 15,-,  retki erikseen 39,- , iltapala ja herkkuhetki 25,-

Lisätiedot varauslinkistä

VARAA TÄSTÄ retket, sauna ja menu

VARAA TÄSTÄ HIERONTA tapahtumaan 14.5

Hierontaa saatavana koko päivän Haukilammen Tunnelmatuvalla

tarkemmat tiedot Fb Luontovire (la 23.4 alk)

TO 26.5 Lumo seikkailu Reipasvaellus  Konnevesijärven rannalle kokopäivän tapahtuma

Lähde turvalliseen seikkailuun ja koe jotain aivan uutta ja mykistävää! Opastan sinut polutonta reittiä jäkälä hongikkojen halki jylhiin maisemiin. Saamme ihailla Konnevesi järvimaisemaa lintuperspektiivistä. Sitten laskeudumme autiolle hiekkarannalle. Täällä pidämme taukoa rantamaisemassa jossa valtavasti tutkimista ja ihastelemista.

Lisätietoa varaus linkistä

VARAA TÄSTÄ, Reipasvaellus

KESÄKUU

Kesäyön taikaa- Lumo seikkailu

Saunailta

 

LUMOSEIKKAILU – RETKET 

Haukivuoren valloitus, Ilveksen jäljillä, Luolaretki, Jättiläisen golf-pallo, Lyyrapuun-laavu, Tunnelmaretki, Reipasvaellus, Häähnimäen näköalatorniin tutustuminen 

Retki Näköalapaikalle 

Koe korkeuksista aukeava avara maisema Säkinmäki Hankasalmella. Upea paikka jossa  fiilistelemme ja nautimme näkemästämme! Alkaen 2h. Kujettava matkan pituus sädettävissä sopivaksi.

Esimerkkinä. Kaikkiin lumoseikkailuretkiin voidaan liittää ruokailu ja saunomisen tuvallamme. esim. Retkipaketti 79,-/henkilö  /kesto 4 h    (luontoretki ja opastus, ruokailu luonnossa tai tuvalla  ja saunominen) Huhti- Marraskuulla.
Muina aikoina sään- ja luontoilmiöiden innoittamia Lumo retkiä  hyödyntäen lumen kauneutta ,jään mahdollisuutta, kuun lumousta ja tähtitaivaan mystisyyttä,yön taikaa ja tallaamattomia polkuja ja latuja.  
Täydellinen elämys! 

Soveltuu normaali liikuntakyvyn omaavalle. Sovelletaan lapsiperheille sopivaksi lapsien ikä ja liikunnallisuus huomioiden. 

Saatavana myös vaativia tai seikkailun nälkäisille retkiä, joilla maisemat palkitsevat tai haluat kokea luontoliikunnan riemua. 

Huolehdimme kaikesta, jotta sinulla  ja ystävilläsi/perheelläsi /ryhmälläsi olisi mahdollisimman miellyttävä retkikokemus.

Varaukset ja tiedustelut  0447837312

Tarjouspyynnöt marjo@luontovire.fi

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan luontokokemusretkistä!

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.