Ajan­kohtaista

Koe elämys Tunnelmatuvalla!

Tupatunnelmaa-  tuvan ja saunan vuokrausta ryhmille.

Talvi-kevätretkipäivä paketit ryhmille

Majoitusta

Luontovire Facebookissa

Kevättalvi ja kevät 2023

 TILAA uutiskirje tästä  

TUPATUNNELMAA – Tunnelmatuvan  ja Patina -saunan vuokraus ryhmille

Vietä päivä tuvalla perheen, ystävien tai työporukan kanssa vaikkapa tyhypäivän merkeissä. Rentoudu Patina- saunassa ja virkisty avannossa tai vilvoittele tähtitaivaan alla löylyjen lomassa. Nauti tuvan tunnelmasta. Lisäpalveluna voit tilata meiltä ateriat tai iltapalaa tai kahvitarjoilun.

VARAA TÄSTÄ Tupa ja sauna kylpyvalmiina

Majoitu Tunnelmatuvalla 

Talvilomaviikot , viikonloput ja kesäsesonki varattavissa. 

VARAA TÄSTÄ majoitus

 

Alkukevään villihiihto- ja lumikenkäretket lumisiin maisemiin nyt varattavissa

Nyt on aika suunnata katseet kevättalveen ja aurinkoon!

Villihiihtoretki on vapauttava elämys leveillä suksilla luonnonladuilla, kantavalla hangella tai ihanan pehmeässä lumessa rauhallisesti edeten. Luontoonopastajasi Marjo auraa tien villiin luontoon. Vaihtoehtoisesti voitte valita kulkuvälineeksi lumikengät, joilla voimme edetä vaikkapa upealle, avaralle näköalapaikalle. Molemmat retket sisältävät ruokailun Tunnelmatuvalla ja löylyt Patina-saunassa. Hinta 99 € / hlö

VARAUSKYSELY TÄSTÄ Lumikenkäretkipäivälle

VARAUSKYSELY TÄSTÄ Villihiihtoretkipäivään

TILAUSRETKET: LUMOSEIKKAILU – RETKET  RYHMILLE

Haukivuoren valloitus, Ilveksen jäljillä, Retki näköalapaikalle,  Luolaretki, Jättiläisen golf-pallo, Lyyrapuun-laavu, Konnevesi-järven rannalle, Etelä-Konneveden kansallispuistoon, Häähnimäen näköalatorniin tutustuminen ja paljon muuta.  Toteutus Reipasvaellus tai Tunnelmaretki teemalla.

Lumo-seikkailuretket tunnelmaretkenä tai reipasvaelluksena ryhmille 

Näihin retkiin voidaan liittää ruokailu ja saunominen tuvallamme    Retkipaketit (luontoretki ja opastus, ruokailu luonnossa tai tuvalla  ja saunominen 4 h tai 6 h paketti)  Sulankelin retket Touko – Marraskuulla.  Talviretket Helmikuu vk 8 -Huhtikuu 10.4. 

Muina aikoina sään- ja luontoilmiöiden innoittamia Lumo retkiä  hyödyntäen  lumen kauneutta ,jään mahdollisuutta, kuun lumousta ja tähtitaivaan mystisyyttä, yön taikaa ja tallaamattomia polkuja ja latuja. Eri vuodenaikojen tarjoamia elämyksiä!  Täydellinen elämys! 

Soveltuu normaali liikuntakyvyn omaavalle.

KATSO TIEDOT JA TEE VARAUSKYSELY Ryhmäretket

Saatavana myös vaativia tai seikkailun nälkäisille retkiä, joilla maisemat palkitsevat tai haluat kokea luontoliikunnan riemua.  Huolehdimme kaikesta, jotta sinulla  ja ystävilläsi/perheelläsi /ryhmälläsi olisi mahdollisimman miellyttävä retkikokemus.
Varaukset ja lisätiedot  0447837312 Tarjouspyynnöt  marjo@luontovire.fi

ESIMERKKI: Retki Näköalapaikalle        Koe korkeuksista aukeava avara maisema Säkinmäki Hankasalmella. Upea paikka jossa  fiilistelemme ja nautimme näkemästämme!  Kujettava matkan pituus sädettävissä sopivaksi.

Retket toteutetaan ryhmän mieltymykset huomioiden, matka ,vauhti, kesto ja mitä lisäpalveluita halutaan lisää.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Luontovireen palveluista!

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.