Ajan­kohtaista

Uutta, erikoismajoitus Lumous-metsämajoite!

Tupatunnelmaa erilaisiin kokoontumisiin

Alkukesän retkipäiväpaketit ryhmille

Majoitusta Tunnelmatuvalla

Luontovire Facebookissa

Kesä 2023

Uutta Majoitus luonnossa, mukavasti lämpimässä nukkuen vuoteessa lakanoissa! Lumous-metsämajoite on nyt varattavissa.

VARAA tästä Lumous-majoitus

 TILAA uutiskirje tästä  

Lähdetkö kanssani retkelle kevään ja kesän luontoon.

LUONTORETKI – tilauksesta Koe retkielämys sinne minne reittikartat eivät opasta

Tilaa luontoretki sinulle sopivaan ajankohtaan vaikkapa majoitusvierailusi aktiviteetiksi tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa toteutettavaksi. Retket kestoltaan 2h , 2-3 h ja 3-4.  Matka ja kohde suunnitellaan juuri sinulle ja ystävillesi. Retki  upeaan luontopaikkaan (katso alla lueteltu seikkailuretki esimerkkejä) Nämä retket eivät sisällä tupatunnelmaa ja saunomista. Touko-Marraskuu. Soveltuu normaali liikuntakyvyn omaavalle.

TILAUSRETKET- LUMOSEIKKAILU  luontoretket 
Haukivuoren valloitus, Ilveksen jäljillä, Retki näköalapaikalle,  Luolaretki, Jättiläisen golf-pallo, Lyyrapuun-laavu, Konnevesi-järven rannalle, Etelä-Konneveden kansallispuistoon, Häähnimäen näköalatorniin tutustuminen ja paljon muuta.  Toteutus Reipasvaellus tai Tunnelmaretki teemalla.  Soita ja varaa. 0447837312 
Lisäksi saatavana myös vaativia tai seikkailun nälkäisille retkiä, joilla maisemat palkitsevat tai haluat kokea luontoliikunnan riemua.  Huolehdimme kaikesta, jotta sinulla  ja ystävilläsi/perheelläsi /ryhmälläsi olisi mahdollisimman miellyttävä retkikokemus

RETKIPÄIVÄPAKETTI ryhmälle – jossa kaikki on valmiina

LuontoVireen Tunnelmaretki ja Reipasvaellus ovat retkipäiväkokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään kaiken, mitä onnistuneeseen hyvinvointipäivään tarvitset: liikuntaa luonnossa, rentoutumista, saunomista ja herkullista ruokaa – vain iloinen retkiseurue tulee itse tuoda tullessaan! Neljän tai kuuden tunnin mittainen retkipäivä voidaan toteuttaa hyvin vaikkapa puolikkaan työpäivän päätteeksi. Luontoonopastajan johdolla etenemme valintanne mukaan rauhallisesti tunnelmoiden tai reippaammin sporttaillen johonkin LuontoVireen upeista luontokohteista, jonne eivät retkikartat opasta.

Retkipaketit ,luontoretki ja opastus, ruokailu luonnossa tai tuvalla  ja saunominen 4 h tai 6 h pakettit tiedot sivuilla.  Sulankelin retket Touko – Marraskuulla.   

VARAA tästä Ryhmäretkipaketit -lisätiedot ja varauskysely

TUPATUNNELMAA – Tunnelmatuvan  ja Patina -saunan vuokraus ryhmille

Vietä päivä tuvalla perheen, ystävien tai työporukan kanssa vaikkapa tyhypäivän merkeissä. Rentoudu Patina- saunassa ja virkisty avannossa tai vilvoittele tähtitaivaan alla löylyjen lomassa. Nauti tuvan tunnelmasta. Lisäpalveluna voit tilata meiltä ateriat tai iltapalaa tai kahvitarjoilun.

VARAA TÄSTÄ Tupa ja sauna kylpyvalmiina

MAJOITUS Tunnelmatuvalla

Touko -Kesäkuussa ennen Juhannusta myös lyhyinä pätkinä, Heinäkuu kokonaisina viikkoina.

VARAA TÄSTÄ majoitus

 

Varaukset ja lisätiedot  0447837312 Tarjouspyynnöt marjo@luontovire.fi

ESIMERKKI: Retki Näköalapaikalle (hieno kohde aamupäivällä)    Koe korkeuksista aukeava avara maisema Säkinmäki Hankasalmella. Upea paikka jossa  fiilistelemme ja nautimme näkemästämme!  Kujettava matkan pituus sädettävissä sopivaksi.

Retket toteutetaan ryhmän mieltymykset huomioiden, matka ,vauhti, kesto ja mitä lisäpalveluita halutaan lisäksi.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Luontovireen palveluista!

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.