Majoitusta lähellä luontoa

 AITTA 3-4 henkilölle (retkilyä ja elämysyö, huhti-marraskuu)
Suloinen pieni aittarakennuksemme odottaa yöpyjää.  Aitassa sähkölämmitys, parivuode 120cm, kerrossänky, minijääkaappi, vedenkeitin. Ulko-wc. Oma tulentekopaikka ja polttopuut. Kattila ja kahvipannu. Ulkoilureitistöjen tuntumassa (200 m reitille). Kysy myös suihku ja sauna mahdollisuutta.

www.facebook.com/Haahninmaki   (reittiä pitkin 8 km, maantietä 8 km). Lyyrapuun laavulle 900 m.
Markunmäentie 81, Säkinmäki, Hankasalmi                                                Hinta 45€/yö/3 henkilöä, omat makuupussit ja lakanat mukaan

Majoitu Lyyrapuun laavulla

Nautitko omatoimisista retkistä, mutta ruuhkaisat nuotiopaikat yleisillä luontopoluilla eivät houkuta? Haluaisitko yöpyä luonnossa omassa rauhassa, mutta kuitenkin retkeilymukavuuksien äärellä? Yksityiskäyttöön varattavalla Lyyrapuun laavulla yövyt vain oman seurueesi kesken edulliseen hintaan. Lyyrapuun laavulle suuntaat kätevästi vaikkapa pyöräily- tai vaelluspäivän päätteeksi Häähninmäen retkeilyreiteiltä, jotka sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä Lyyrapuulta. Lyyrapuulle voi myös patikoida tai maastopyöräillä Häähninmäeltä 8 kilometrin pituista sivupolkua pitkin. Lyyrapuulta lähtee myös oma, lyhyempi luontopolku, joka kiertää 2,3 kilometrin mittaisen lenkin.

Lyyrapuun laavulla on nuotiopaikka ja oma puucee. Varusteluun kuuluvat polttopuut, kahvipannu, kattila, muurikka ja puuceessä wc-paperi.

HINTA

Yöpyminen Lyyrapuulla 1–4 hlölle 40 € / yö. Omat yöpymistarvikkeet mukaan.

Etelä-Konneveden kansallispuistoon 30 min. matka https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi  Häähnintuvan ulkoilualueelle 10 min. matka www.facebook.com/Haahninmaki