Majoitusta lähellä luontoa

Lumous

Metsämajoite 

Haukilammen tunnelmatupa

Lyyrapuun laavu

METSÄMAJOITE LUMOUS

LuontoVireen Lumous-metsämajoitteessa Hankasalmella yövyt luonnon ympäröimänä suloisen kodikkaasti, kuin linnunpoikanen pesässään. Lämpimästä pesästäsi, oman peiton alta voit ihailla edessäsi aukeavaa upeaa mäntymetsää, kirkkaana kimmeltävää Haukilampea tai talvisin sen valkoisena hohtavaa lumipeitettä.

Lumous on kotipesäsi luontoretkilläsi – täältä alkavat retkesi Haukilammen lumoaviin maisemiin, ja tänne voit palata lepäämään seikkailusi päätteeksi. Illan tullen voit rentouttaa väsyneitä lihaksiasi viereisen saunan lempeissä löylyissä, ja nauttia iltapalasta sekä tulen rauhoittavasta loimusta ikiomalla nuotiopaikallasi. Väsymyksen hiipiessä on ihanaa käpertyä oman pesän pehmeisiin lakanoihin, painaa pää tyynyyn ja kuunnella vielä hetkinen ulkoa kantautuvia öisen luonnon ääniä. Ajatus aamulla odottavasta, huumaavan tuoksuisesta nuotiokahvista saa nukahtamaan hymy huulilla.

VARAA tästä Lumous-metsämajoite yö

OSTA TÄSTÄ Lahjakortti Lumous-metsämajoite yö

LuontoVireen Lumous -metsämajoite on Haukilammen rannalla, metsämaisemissa sijaitseva kahden hengen kodikas kotamainen majoitus. Lumous -majoitteessa on upea maisemaikkuna lammelle päin, kaksi erillistä vuodetta ja oma eko-wc, johon käynti omalta kuistilta. Vuoteet saa halutessaan yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi majoitteen varusteluun kuuluu liinavaatteet valmiiksi sänkyihin pedattuna, pyyhkeet,kahden hengen astiasto, perusruuanlaittotarvikkeet sekä valaistus ja kännykänlatausmahdollisuus aurinkoenergialla. Majoite lämpenee biolämmittimellä, joka mahdollistaa miellyttävän yöpymisen myös viileämpinä aikoina kuten myös talvella. Majoitteessa ei ole juoksevaa vettä, juomavesi on toimitettu majoitteeseen kanisterissa. Majoitteen pihassa on oma, yksityinen nuotiopaikka, jossa voi itsenäisesti valmistaa iltapalaa ja aamiaista majoitukseen sisältyvistä ilta- ja aamupalatarvikkeista. Majoitukseen kuuluu sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan puusaunan vapaa käyttö. Puulämmitteisen saunan yhteydessä sijaitsevat pukeutumistila, keittokatos, astiat, kaasuliesi ja jääkaappi  (talvella kylmälaukku) ovat
vapaassa käytössänne. Majoitteen pihasta opasteet luontopolulle.

Majoitetta vuokrataan myös talvella, upeita  elämyksiä lumisilla kalliorinteillä, metsässä luontopolulla ja lammen rannalla sekä järven jäällä. Luontoa ja yksityisyyttä. Talvella myös avanto. Lumikenkiä. Retkeile opastetusti tai omatoimisesti.

 

TAHAUKILAMMEN TUNNELMATUPA 6:lle henkilölle

Haukilammen Tunnelmatupa lähellä upeaa luontoa Hankasalmella! Täällä kallioiden kainalossa lammen rannalla nautit tuvan viehättävästä tunnelmasta ja kylvet Patina-saunan pehmeissä löylyissä ja virkistyt Haukilammessa.  Tupa on tilava, josta hieno näköalalla järvelle, oikea kiireen pysäytyspaikka ja luontoilijan piilotettu helmi.

Tupamökki 80m2 pirtinpöytineen ja kiikkutuoleineen. Vuoteet 6.lle. Tilava tupa, kammari ja keittiö. Tupaa valaisee aurinkoenergia/akku valaistus. Lämpenee kahdella uunilla ja takalla. Tupa on lämmin saapuessasi. Käyttö kantovesi järvestä ja juomavesi tuodaan asiakkaalle. Ulkorakennuksessa eco-wc. 

Mökkiä ympäröi upea luonto; järvi, kalliot ja upeaa mänty ja kuusimetsää. Todellista luonnonrauhaa. Soveltuu retkeilyyn, liikuntaan ja rentoutumiseen luonnossa. Käytössäsi on Elämyskallio, grillaus ja-nuotiopaikka hienolla järvinäköala paikalla. Ihana istua iltaa ja ihailla auringonlaskua.  

Kevättalvella. Piilopirtti sinulle joka etsit erillaisuutta ja sinulle luksusta on yksinkertaisuus, yksityisyys ja luonnonläheisyys.Tykkäät puuhailla piisien ja saunan lämmityksen parissa. Rakastat saunomista ja haluat virkistyä avannossa. Kaikki on luonnollista, kiireetöntä ja ekologista kuivikekäymälää myöten. Lappi ”korvike” lähellä kun kaipaat ”varaustupamaista” rentoutumista omaan tahtiin. Upea luonto valloitettavana, lumikenkäillen, hangella hiihtäen tai pilkkionkea vahdaten. Esilämmitettynä tulohetkeen.

Lähellä myös luontokohteita https://www.facebook.com/Haahninmaki/ https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi/ https://hankasalmi.fi/kulttuuri-liikunta-ja-nuoret/liikuntapalvelut/retkeily-ja-ulkoilu/ 

 

Majoitu Lyyrapuun laavulla

Nautitko omatoimisista retkistä, mutta ruuhkaisat nuotiopaikat yleisillä luontopoluilla eivät houkuta? Haluaisitko yöpyä luonnossa omassa rauhassa, mutta kuitenkin retkeilymukavuuksien äärellä? Yksityiskäyttöön varattavalla Lyyrapuun laavulla yövyt vain oman seurueesi kesken. Lyyrapuun laavulle suuntaat kätevästi vaikkapa pyöräily- tai vaelluspäivän päätteeksi Häähninmäen retkeilyreiteiltä, jotka sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä Lyyrapuulta. Lyyrapuulta lähtee myös oma, lyhyempi luontopolku, joka kiertää 2,3 kilometrin mittaisen lenkin.

Lyyrapuun laavulla on nuotiopaikka ja oma puucee. Varusteluun kuuluvat polttopuut, kahvipannu, kattila, muurikka ja puuceessä wc-paperi.

Yöpyminen Lyyrapuulla 1–4 hlö. Omat yöpymistarvikkeet. Myös päivävaraukset omatoimiseen päivään tai ryhmän kokoontumiseen. Ota yhteys  marjo@luontovire.fi  tai puhelimitse 0447837312 Marjo

Etelä-Konneveden kansallispuistoon 30 min. matka https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi  Häähnintuvan ulkoilualueelle 10 min. matka www.facebook.com/Haahninmaki