Majoitusta lähellä luontoa

TUNNELMATUPA 6:lle henkilölle )

Retkipäiväsi kruunaa yöpyminen Haukilammen tunnelmatuvalla lähellä upeaa luontoa! Täällä kallioiden kainalossa, lammen rannalla nautit tuvan viehättävästä tunnelmasta ja kylvet Patina-saunan pehmeissä löylyissä sekä virkistyt uimalla Haukilammessa.
Tilavasta tuvasta on hieno näköalalla järvelle. Tupa ja ympäristö on kiireenpysäytys miljöö ja luontoilijan piilotettu helmi. Mukavaa puuhaa tarjoaa saunan lämmitys, tulen virittely tuvan piiseihin tai istuskelu nuotiolla Elämyskalliolla. On aika nautinnon!

Varattavissa myös päiväkäyttöön, ulkoilua luonnossa ja saunomista ja uintia. Hyvä lapsiystävällinen uimaranta, jota aurinko hellii koko päivän. Mukava päivä tuvalla.

Tunnelmatupa 80m²: tupa, kammari, keittiö ja erillinen sauna .
Tuvalla Käyttövesi järvestä 30m. Juomavesi tuodaan tuvalle valmiiksi.
Keittiö: kaasuhella/uuni, kaasujääkaappi, astiat 10:lle henkilölle ruoan valmistukseen ja ruokailuun, nokipannu ja kattila nuotiolle.
Kammari: parivuode ja 1 vuode (3 vuodepaikkaa)
Tupa: 4 vuodepaikkaa + 3 patja paikkaa peitot ja tyynyt. Erillinen sauna, Wc ulkona
Lämmitys: Peruslämmön antaa biopolttoainelämmitin, takka ja 2 tulisijaa.
Aurinkopaneeli sähkö.
.
Tulo klo 12 , lähtö klo 10 (Sunnuntaina pidennetty klo 12)
HINNAT Retkien yhteydessä Ma-Pe 100€/yö /4 henk. Yli 4 henk, 25€/henk./yö  Viikonloppu perushinta 175€/ yö /4.lle (äkkilähtö hinnat 13.7-18.7)

Lehminiementie 34, Säkinmäki, Hankasalmi
Varaukset soita 0447837312

Yövy retkipäiväsi päätteeksi tuvallamme. 4-8 (10) henkilölle.  Varaa juuri sinulle ja porukallesi sopiva luontoretki elämys. Koettavana huikeita luontopaikkoja turvallisesti luontoonopastajan johdolla. Retket luontovireen omiin kohteisiin, myös poluttomat metsäreitit- seikkailu alkakoon. Huolehdimme lisämaksusta myös eväistä ja ruokailusta niin halutessanne jotta sinulla olisi mahdollisimann mielyttävä luontokokemus.

 AITTA 3-4 henkilölle (retkilyä ja elämysyö)
Suloinen pieni aittarakennuksemme odottaa yöpyjää. Ota raikkaat, puhtaan luonnon tuoksuiset yöunet piskuisessa aittarakennuksessamme pihapiirissämme. Aitassa sähkölämmitys, parivuode 120cm, kerrossänky, minijääkaappi, vedenkeitin. Ulko-wc. Oma tulentekopaikka ja polttopuut. Kattila ja kahvipannu. Ulkoilureitistöjen tuntumassa (200 m reitille), jossa hyvät maastopyörä ja jalankulkureitit. Kysy myös suihku ja sauna mahdollisuutta.

www.facebook.com/Haahninmaki   (reittiä pitkin 8 km, maantietä 8 km). Lyyrapuun laavulle 900 m.
Markunmäentie 81, Säkinmäki, Hankasalmi

Hinta 45€/yö/3 henkilöä, omat makuupussit ja lakanat mukaan

LYYRAPUUN LAAVU 4:lle henkilölle (haasta itsesi extremekokemukseen)

Nauti luonnon rauhasta lyyrapuun katveessa ja ota virkistävät yöunet luonnon keskellä. Järjestämme teille halutessanne kaiken tarvittavan, jotta olonne on mahdollisimman mukava ja kokemuksenne autenttinen. Lisäpalvelut esim. eväspalvelu, saunan vuokraus, yöpymislisätarvikkeet eivät sisälly hintaan.
(ongelman tai huolen ilmaantuessa, olemme lähellä apunasi ja tarvittaessa pääset lämpimään)
Laavu: Markunmäentie 20 (lato) P-alue, Säkinmäki
HINTA 40€/yö/4.lle henkilölle tai Päivä-/iltatilaisuus (1-15henk)

Etelä-Konneveden kansallispuistoon 30 min. matka https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi

Häähnintuvan ulkoilualueelle 10 min. matka www.facebook.com/Haahninmaki