Majoitusta lähellä luontoa

TUNNELMATUPA 

Ei saatavana talvikaudella.

 Täällä kallioiden kainalossa, lammen rannalla nautit tuvan viehättävästä tunnelmasta ja kylvet Patina-saunan pehmeissä löylyissä sekä virkistyt uimalla Haukilammessa.

Tilavasta tuvasta on hieno näköalalla järvelle. Tupa ja ympäristö on kiireenpysäytys miljöö ja luontoilijan piilotettu helmi.   Tuvan tuntumassa Elämyskallio, nuotiopaikka. On aika nautinnon!

Varattavissa myös päiväkäyttöön Hyvä uimaranta, jota aurinko hellii koko päivän. Mukava päivä tuvalla.

Tunnelmatupa 80m²: tupa, kammari, keittiö ja erillinen sauna .
Tuvalla Käyttövesi järvestä 30m. Juomavesi tuodaan tuvalle valmiiksi.
Keittiö: kaasuhella/uuni, kaasujääkaappi, astiat 10:lle henkilölle ruoan valmistukseen ja ruokailuun, nokipannu ja kattila nuotiolle.

Erillinen sauna, Wc ulkona
Lämmitys: Peruslämmön antaa biopolttoainelämmitin, takka ja 2 tulisijaa.
Aurinkopaneeli sähkö.

Lehminiementie 34, Säkinmäki, Hankasalmi
Varaukset soita 0447837312

Ei saatavana talvisin yöpymiseen.

 Varaa juuri sinulle ja porukallesi sopiva luontoretki elämys. Koettavana huikeita luontopaikkoja turvallisesti luontoonopastajan johdolla. Retket luontovireen omiin kohteisiin, myös poluttomat metsäreitit- seikkailu alkakoon. Huolehdimme lisämaksusta myös eväistä ja ruokailusta niin halutessanne jotta sinulla olisi mahdollisimann mielyttävä luontokokemus.

 AITTA 3-4 henkilölle (retkilyä ja elämysyö, huhti-marraskuu)
Suloinen pieni aittarakennuksemme odottaa yöpyjää.  Aitassa sähkölämmitys, parivuode 120cm, kerrossänky, minijääkaappi, vedenkeitin. Ulko-wc. Oma tulentekopaikka ja polttopuut. Kattila ja kahvipannu. Ulkoilureitistöjen tuntumassa (200 m reitille). Kysy myös suihku ja sauna mahdollisuutta.

www.facebook.com/Haahninmaki   (reittiä pitkin 8 km, maantietä 8 km). Lyyrapuun laavulle 900 m.
Markunmäentie 81, Säkinmäki, Hankasalmi                                                Hinta 45€/yö/3 henkilöä, omat makuupussit ja lakanat mukaan

LYYRAPUUN LAAVU 4:lle henkilölle extremeä 


Lyyrapuu on nähtävä! Nauti luonnon rauhasta lyyrapuun katveessa ja ota virkistävät yöunet luonnon keskellä. Järjestämme teille halutessanne kaiken tarvittavan, jotta olonne on mahdollisimman mukava. Lisäpalvelut esim. eväspalvelu, saunan vuokraus, Yöpymislisätarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Laavu: Markunmäentie 20 (lato) P-alue, Säkinmäki, lyhin reitti laavulle autolta 250 m.
HINTA ja VARAUS soita 0447837312,  4 henkilöä 40€/ yö tai  Päivä-/iltatilaisuus (1-20henk)

Etelä-Konneveden kansallispuistoon 30 min. matka https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi  Häähnintuvan ulkoilualueelle 10 min. matka www.facebook.com/Haahninmaki