Majoitusta lähellä luontoa

  HAUKILAMMEN TUNNELMATUPA 6.lle henkilölle

Haukilammen Tunnelmatupa lähellä upeaa luontoa! Täällä kallioiden kainalossa lammen rannalla nautit tuvan viehättävästä tunnelmasta ja kylvet Patina-saunan pehmeissä löylyissä ja virkistyt Haukilammessa.  Tupa on tilava, josta hieno näköalalla järvelle, oikea kiireen pysäytyspaikka ja luontoilijan piilotettu helmi.

Tupamökki 80m2 pirtinpöytineen ja kiikkutuoleineen. Vuoteet 6.lle. Tilava tupa, kammari ja keittiö. Tupaa valaisee aurinkoenergia/akku valaistus. Lämpenee kahdella uunilla ja takalla. Tupa on lämmin saapuessasi. Käyttö kantovesi järvestä ja juomavesi tuodaan asiakkaalle. Ulkorakennuksessa eco-wc. 

Mökkiä ympäröi upea luonto; järvi, kalliot ja upeaa mänty ja kuusimetsää. Todellista luonnonrauhaa. Soveltuu retkeilyyn, liikuntaan ja rentoutumiseen luonnossa. Käytössäsi on Elämyskallio, grillaus ja-nuotiopaikka hienolla järvinäköala paikalla. Ihana istua iltaa ja ihailla auringonlaskua. 

VARAA TÄSTÄ majoittumine Tunnelmatuvalle

Nyt saatvana UUTUUS  majoitus 2 henkilön erikoismajoitus elämys Lumous-metsämajoitteessa

VARAA tästä lumous-metsämajoitus elämys

Lähellä myös luontokohteita https://www.facebook.com/Haahninmaki/ https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi/ https://hankasalmi.fi/kulttuuri-liikunta-ja-nuoret/liikuntapalvelut/retkeily-ja-ulkoilu/ 

 

Majoitu Lyyrapuun laavulla

Nautitko omatoimisista retkistä, mutta ruuhkaisat nuotiopaikat yleisillä luontopoluilla eivät houkuta? Haluaisitko yöpyä luonnossa omassa rauhassa, mutta kuitenkin retkeilymukavuuksien äärellä? Yksityiskäyttöön varattavalla Lyyrapuun laavulla yövyt vain oman seurueesi kesken edulliseen hintaan. Lyyrapuun laavulle suuntaat kätevästi vaikkapa pyöräily- tai vaelluspäivän päätteeksi Häähninmäen retkeilyreiteiltä, jotka sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä Lyyrapuulta. Lyyrapuulle voi myös patikoida tai maastopyöräillä Häähninmäeltä 8 kilometrin pituista sivupolkua pitkin. Lyyrapuulta lähtee myös oma, lyhyempi luontopolku, joka kiertää 2,3 kilometrin mittaisen lenkin.

Lyyrapuun laavulla on nuotiopaikka ja oma puucee. Varusteluun kuuluvat polttopuut, kahvipannu, kattila, muurikka ja puuceessä wc-paperi.

HINTA

Yöpyminen Lyyrapuulla 1–4 hlölle 40 € / yö. Omat yöpymistarvikkeet mukaan. Myös päivävaraukset omatoimiseen päivään hinta 40€/päivä.

Etelä-Konneveden kansallispuistoon 30 min. matka https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi  Häähnintuvan ulkoilualueelle 10 min. matka www.facebook.com/Haahninmaki