Metsämajoite Lumous

LuontoVireen Lumous-metsämajoitteessa yövyt luonnon ympäröimänä suloisen kodikkaasti, kuin linnunpoikanen pesässään. Lämpimästä pesästäsi, oman peiton alta voit ihailla edessäsi aukeavaa upeaa mäntymetsää, kirkkaana kimmeltävää Haukilampea tai talvisin sen valkoisena hohtavaa lumipeitettä.

Lumous on kotipesäsi luontoretkilläsi – täältä alkavat retkesi Haukilammen lumoaviin maisemiin, ja tänne voit palata lepäämään seikkailusi päätteeksi. Illan tullen voit rentouttaa väsyneitä lihaksiasi viereisen saunan lempeissä löylyissä, ja nauttia iltapalasta sekä tulen rauhoittavasta loimusta ikiomalla nuotiopaikallasi. Väsymyksen hiipiessä on ihanaa käpertyä oman pesän pehmeisiin lakanoihin, painaa pää tyynyyn ja kuunnella vielä hetkinen ulkoa kantautuvia öisen luonnon ääniä. Ajatus aamulla odottavasta, huumaavan tuoksuisesta nuotiokahvista saa nukahtamaan hymy huulilla.

VARAA tästä Lumous-metsämajoite yö

OSTA TÄSTÄ lahjakortti Lumous-metsämajoite yö 

LuontoVireen uusi Lumous -metsämajoite on Haukilammen rannalla, metsämaisemissa sijaitseva kahden hengen kodikas kotamainen majoitus. Lumous -majoitteessa on upea maisemaikkuna lammelle päin, kaksi erillistä vuodetta ja oma eko-wc, johon käynti omalta kuistilta. Vuoteet saa halutessaan yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi majoitteen varusteluun kuuluu liinavaatteet valmiiksi sänkyihin pedattuna, pyyhkeet,kahden hengen astiasto, perusruuanlaittotarvikkeet sekä valaistus ja kännykänlatausmahdollisuus aurinkoenergialla. Majoite lämpenee biolämmittimellä, joka mahdollistaa miellyttävän yöpymisen myös viileämpinä aikoina kuten myös talvella. Majoitteessa ei ole juoksevaa vettä, juomavesi on toimitettu majoitteeseen kanisterissa. Majoitteen pihassa on oma, yksityinen nuotiopaikka, jossa voi itsenäisesti valmistaa iltapalaa ja aamiaista majoitukseen sisältyvistä ilta- ja aamupalatarvikkeista. Majoitukseen kuuluu sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan puusaunan vapaa käyttö. Puulämmitteisen saunan yhteydessä sijaitsevat pukeutumistila, keittokatos, astiat, kaasuliesi ja jääkaappi ovat
vapaassa käytössänne. Majoitteen pihasta opasteet luontopolulle.

VARAA tästä Lumous-metsämajoite yö

OSTA TÄSTÄ lahjakortti Lumous-metsämajoite yö