Yrityksen tarina

Luonto­koke­muk­set reip­pail­len tai tun­nel­moi­den!

Luontovire on luontoelämyksiä tarjoava luontomatkailu yritys Keski-Suomessa, Hankasalmella.
Luontovireen tukikohtana toimii Haukilammen Tunnelmatupa.
Toteutamme sinulle ja ryhmällesi ainutlaatuiset luontokokemusretket reippaillen tai tunnelmoiden Luontovireen omiin upeisiin luontokohteisiin.

Tunnelmatupa ja Patina-sauna palvelut nivoutuvat retkipäiväkokonaisuuksiin. Retkillä olet osa luontoa ja jaat luonto- ja liikuntakokemuksen vain oman ryhmäsi jäsenten kanssa. Saat kokea yksityisyyttä ja rauhaa myös taukopaikoillamme. Lähiluonnossa nautit huikeista maisemista ja saatat kokea seikkailun tunnettakin!

Toimimme luontoa kunnioittaen; emme roskaa ja vahingoita luontoa!
Olemme metsähallituksen sopimuskumppani Etelä-Konneveden kansallispuistossa Toimimme kestävän luontomatkailun periaatteiden mukaisesti.

Kuva­galleria

Kuvia yrityksen toiminnasta

Tuvan ja saunan tarina

Saunan tarina

 

Tämä aivan erityinen SAUNA on ensisijoillaan Markunmäen pellon laidalla saanut toimia tuulimyllynä jo 1800 luvun puolella.
Siellä on sopivana tuulisena päivänä jauhettu Uutisruista maittavan puuron aineksiksi. Aikojen muuttuessa tuulimyllyn hirret olivat oivat vilja-aitaksi. Kunnes 1960- luvulla seinähirret siirtyivät Haukilammen rannalle, tänne kallion kainaloon antamaan Saunan suloiset löylyt harmaiden hirsien hämyssä matkalaisille ja työstä väsyneellekin.

Tunnelmatuvan sauna valmiina Nautiskelijoille.
PatinaSauna on aivan erityinen jossa harmaiden hirsien hämyssä nautit suloiset löylyt! Sauna lämmitetään rakkaudella juuri sinua varten! Kylpyvetenä käytetään Haukilammen raikasta vettä, joka juoksee tai kävelee rantapolulla. Saunaan mahtuu lauteille kylpemään 9.