Tarinamme

Luonto­koke­muk­set reip­pail­len tai tun­nel­moi­den!

Haluatko tuntea Luontovireen? Sen tunteen, kun luonto on tehnyt tehtävänsä kehollesi ja mielellesi – ajatukset tuntuvat yhtäkkiä kirkkailta ja mieli levolliselta. Olet luontovireessä.

Luontovire on lähtenyt intohimosta luontokokemuksiin – rakkaudesta kotiseutuun ja sen luontoon. Eri vuodenajat ja luonnon uskomaton vaikutus luovuuteen toimi minulla vuosia arjen voiman antajana.

Näin syntyi luontoelämyksiä tarjoava matkailuyritykseni Keski-Suomeen, Hankasalmelle ja alkoi Luontovireen tarina.

Vaikka Luontovire on uusi yritys, niin jo vuosikymmeniä sitten rakentui Luontovireen tukikohta Haukilammen Tunnelmatupa. Tunnelmatupa rakennettiin jo silloin luontokokemusretkien tukikohdaksi Haukilammen rannalle kallioiden kainaloon.

Tunnelmatuvalta ihmeelliseen luontoon – Retkillämme voit kokea poluttomat metsäreitit, salaiset nuotiopaikat, henkeäsalpaavat kalliot, luolat ja mitä erikoisemmat puut.

Kun olet saavuttanut Luontovireen, kruunaamme seikkailun sinulle herkullisella kotiruoalla Tunnelmatuvalla, jonka jälkeen pääset palkitsemaan itsesi pehmeillä löylyillä Patina-saunassa pulahtaen välillä Haukilampeen vilvoittelemaan.

Pysähdy vielä lopuksi elämyskalliolle nuotion ääreen ja nauti laskevan auringon viimesäteistä.

 

Tervetuloa Luontovireeseen!

terveisin Marjo Ylönen, luontoonopastaja ja yrittäjä, Luontovire

 

Toimimme luontoa kunnioittaen; emme roskaa ja vahingoita luontoa!

Olemme metsähallituksen sopimuskumppani Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Toimimme kestävän luontomatkailun periaatteiden mukaisesti.

Kuva­galleria

Kuvia yrityksen toiminnasta