Tarinamme

LuontoVireen Tarina

Olen Marjo, opastajasi luontoon Hankasalmen Säkinmäen kauniissa luonnonmaisemissa. Olen syntynyt, kasvanut ja kasvattanut myös oman perheeni täällä Säkinmäellä – rakastan tätä seutua! Täällä eivät naapureiden valot vilku silmiin, kuulen luonnon äänet, näen eläinten jättämät jäljet ja iltaisin tummuvan taivaan tähdet.

Mieleeni on jäänyt eräs selkeä muisto teinivuosilta – hetki, jolloin havaitsin luonnon rauhoittavan voiman. Usein kiipesin Säkinmäen korkealle kalliolle istuskelemaan ja ihailemaan rakasta maisemaa, ja kuin huomaamatta mielen kuohut tasaantuivat ja harmistus haihtui hyvän olon tieltä. Nykyisin teemme metsäseikkailuita Säkinmäen luontoon yhdessä mieheni kanssa.

Asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Urani on alkanut kassaneitinä, josta myöhemmin siirryin maatalon emännäksi ja kotiäidiksi ja sen jälkeen pitkään myynninedistäjän tehtävissä.  Kun elämäntilanne antoi jälleen tilaa ihmetellä, mitä sitä tekisikään isona, tuntui vihdoin luontevalta toteuttaa oman pään sisällä muhinut ajatus. Halusin yhdistää kaksi suurta intohimoani: rakkauden luontoon sekä palon asiakkaiden palvelemiseen. Yrittäjyys oli jo entuudestaan tuttua ja tilatkin olivat jo valmiina. Syntyi LuontoVire.

Nyt haluan jakaa omat kokemukseni – henkeäsalpaavat kotiseutumaisemani ja luonnon rauhoittavan voiman – sinun kanssasi. Luonnon lisäksi työssäni on parasta kaikki kohtaamani ihanat ihmiset, joista ammennan voimaa arkeeni. Kehuvat, että iloinen ja välitön olemukseni tarttuu myös ympärilläni oleviin ihmisiin, mikä luo LuontoVireen retkille aivan erityisen tunnelman. Vaikka liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni, luontoretkilläni liikunta tulee kuin huomaamatta sivutuotteena. Pääosassa on luonnosta nauttiminen ja sen ihmeistä innostuminen. Kuinka sykähdyttäviä ovatkaan suuret puut, isot kivet, korkealta avautuvat näköalat ja erikoiset kasvit, muodot sekä värien kirjo. Lähde mukaani ihmettelemään kaikkea tätä, rentoutumaan ja rauhoittumaan – sekä löytämään Luontovire!

Kun olet saavuttanut Luontovireen, kruunaamme seikkailun sinulle herkullisella aterialla Tunnelmatuvalla, jonka jälkeen pääset palkitsemaan itsesi pehmeillä löylyillä Patina-saunassa pulahtaen välillä Haukilampeen vilvoittelemaan.

Pysähdy vielä lopuksi elämyskalliolle nuotion ääreen ja nauti laskevan auringon viimesäteistä.

Tervetuloa Luontovireeseen!

terveisin Marjo Ylönen, luontoonopastaja ja yrittäjä, Luontovire

 

Toimimme luontoa kunnioittaen; emme roskaa ja vahingoita luontoa!

Olemme metsähallituksen sopimuskumppani Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Toimimme kestävän luontomatkailun periaatteiden mukaisesti.

Kuva­galleria

Kuvia yrityksen toiminnasta